Преди и след

1Лечение с импланти

Преди

След

2Поставяне на керамични фасети

Преди

Преди

Преди

След

След

След

3Поставяне на композитни фасети

Преди

След

4Поставяне на фотополимерни пломби

Преди

След

5Лечение с брекети

Преди

Преди

След

След

6Сложно комлексно възстановяване със сваляне на старите мостове, поставяне на 9 импланта и общо 28 корони и фасети от прес-керамика.

Преди

Преди

След

След

7Поставяне на фасети от прескерамика.

Преди

Преди

Преди

След

След

След

8Подмяна на цирконий с прескерамика

Преди

Преди

След

След

9Лечение с брекети

Преди

Преди

Преди

Преди

След

След

След

След

Клиентите ни за нас

Габриела ТОДОРОВА

Най-добрите професионалисти! Най- любезните и мили специалисти, които могат да те накарат да забравиш за болката веднага, щом станеш от зъболекарския стол! И дори да искаш да се върнеш отново с още по- широка усмивка! Благодаря, че ви има!
И специални благодарности на д-р Атанасов, който е не само отличен дентален лекар, но и прекрасен човек! В негово лице вече имам любим зъболекар.

Екатерина ДЖУТЕВА

От години със семейството ми лекуваме зъбите си при д-р Димитров. Препоръчвам го сърдечно! Страхотен специалист! Интервенциите минават безболезнено и неусетно. Преди да се насочим към него сме посещавали и други зъболекари в Бургас, но другаде не сме срещали толкова професионално отношение. Всички служители за изключително мили и усмихнати и създават приятелска обстановка. Благодарим ви от сърце!

Мариана ХРИСТОВА

мариана

Тони ДИМИТРОВА

Когато бях малка се влюбих в театъра. Записах се в драмсъстав при актьора Стоян Памуков, който и до днес играе в Бургаския театър. Та, като ни учеше на театър, веднъж ни каза, че има хора, на които усмивката им отива и ги прави красиви и други, на които не им отива, т.е. прави ги грозни. Дълго се наблюдавах в огледалото в къщи и след много проучвания установих, че май съм от първия вид. Само дето си нямах трапчинки като брат ми. С пръсти си прищипвах бузите, та белким се надупчат, за да ми е съвършена усмивката.

Когато пораснах, пак ми казваха, че имам хубава усмивка. Зъбите винаги са ми били важни и съм полагала максимални усилия да са здрави и хубави. Но лека- полека и основно след раждането на дъщеря ми през 1999 г., моите прекрасни зъби започнаха да се изтриват, цепят и потъмняват. Какво ли не правих – ремонти, избелвания, купувах най – хубавите пасти и препарати от цял свят, но виждах, че усмивката ми се нуждае от основен ремонт.

През лятото на 2010 г. – край морето, се запознах с д-р Ивелин Атанасов, той пък ме запозна с Константин Фиалковски и ми направиха проект на ослепителна усмивка – мечта. Цяла година д- р Иво работи тук в Бургас, в „Бодент” основно заради мен, съобразявайки се с моите безкрайни ангажименти и пътувания. Той, заедно с д-р Богдан Димитров направиха всичко – лекуваха, рязаха, изравняваха по проекта, за да може накрая Fiadenta да ме короняса с уникалните си фасети.

Само, дето никой от тях не успя да направи нещо по въпроса с трапчинките! Но си ги обичам тези хора много, нищо, че започнах да наричам д-р Иво – д-р Менгеле!

Сега се смея и ми е хубаво, светло и спокойно. Много хора често ме питат какво се е променило в мен, дали не съм правила пластична операция, ботокс и т.н. А аз се смея!

Обичам си усмивката, обичам хората, които ми я върнаха – д-р Ивелин Атанасов, д-р Богдан Димитров, магьосник Константин Фиалковски и Fiadentа!

Скоро четох някъде, че Виктория Бекъм не се усмихвала, защото не си харесвала усмивката. Били й ситни и редки зъбите, та затова горката била все сериозна. Виктория, стига си се мусила на живота и на зъбите си, ами, хващай самолета – с Дейвид или без него, и право във Варна!

Ваня ВЪЛЧЕВА

Един безценен за клиниката подарък от наша пациентка, щастлива с новата си холивудска усмивка.
ваня