За клиниката

Екип

Екипът на клиниката включва висококвалифицирани лекари по дентална медицина:
Д-р Богдан Димитров, Д-р Ивелин Атанасов, Д-р Даниел Илиев, Д-р Неделина Николова и ортодонти Д-р Адрена Славкова и д-р Димитър Славков. За по-добрия ви комфорт и качество на работа се грижат нашите асистенти: Борянка Стоянова, Фатме Ахмед, Сияна Ненкова и Янислава Тодорова.

Гаранция и безопасност

Пациентът е личност със своите потребности и интереси.

BoDENT Ви дава пълна гаранция за всички лечебни дейности, при условие че следвате основните ни указания за устна хигиена и спазвате часовете за профилактични прегледи.

Най-добрият персонал и технология

Като пациент, за Вас се грижат най-добре, когато всичко си е на мястото: първокласният опит на персонала, отпускащата атмосфера и високо-технологичните продукти и оборудване. Зъботехникът участва в консултацията със зъболекаря и може да види Вашите зъби (а не само отливката). Зъболекар и зъботехник работят в екип за осигуряване на оптимален резултат, задоволяващ Вашите лични предпочитания.

Управление на качеството

Целта на управлението на качеството е да се максимизират силните страни и да се минимализират слабостите в един непрекъснат процес. В BoDENT управлението на качеството се осъществява чрез безупречна организация и оптимални грижи за пациента.

Регулярни промоции

За пенсионери – 20% намаление на стоматологичните услуги.
Клиника „БоДент“ е създадена през 2009 г., но концепцията и е заложена през 1998 г. от собственика и д-р Богдан Димитров. Денталната практика е разположена на пресечната точка на пътищата за Варна и София и е в непосредствена близост до морската градина. Района е новозастроен с модерни бизнес сгради със съвременен европейски вид.

Интериор

Интериорът на клиниката е решен в съвременен бутиков дизайн от престижна архитектурна фирма с приятно и уютно излъчване, напомнящо по-скоро на място за почивка отколкото на здравно заведение.

Нашия слоган е „Усмихвай се и хапвай спокойно!“

Процедури

Ние от клиника БоДЕНТ вярваме, че усмивката и окръжаващите я устни, лице и очи са изключително важни за здравето, за самочувствието и за общия тонус на организма. Искайки да лекуваме целия организъм Ви каним да опитате новите ни предложения за холистично (цялостно) лечение чрез нетрадиционни, иновативни методи, релаксиращи, козметични и СПА процедури:

  • Козметика на лице – Масажи – Кинезитерапия
  • Мезотерапия – Хиалурон – Ботокс

Ако не искате изкуствени филъри можете да се възползвате от :

  • Плазмолифтинг ( иновационна подмладяваща и възстановяваща технология, използваща растежните фактори на собствената кръвна плазма )

Ако имате фобия от игли можете да се възползвате от:

  • ЕЛЕКТРОНЕН ДОКТОР (стимулира организма за самопроизводство на колаген) – удостоен със златен медал в Женева за медицинско изделие за 2014 год.

Или природно лечение “хирудотерапия”, назначено и извършено от лекар.

„Отстоявайки концепцията си повече от 20 години, ние се грижим за удобството на пациента”

Д-р Богдан Димитров – мениджър на клиниката

Сертификат за провеждане на обучения по имплантология от фирма „Alfa Bio”

29.06.2018г.

През 2017г. лечебното заведение получи сертификат за провеждане на обучения по имплантология от фирма „Alfa Bio”.

Д-р Б. Димитров бе награден на 09.12.2016 г. с отличието “Лекар по дентална медицина за 2016 година”

15.12.2016г.

Д-р Б. Димитров бе награден на 09.12.2016 г. с отличието ” Доктор на годината”…

През 2011 година Д-р. Б. Димитров спечели първа награда в категория “Мениджър на дентална клиника”

15.12.2016г.

Д-р. Б. Димитров спечели първа награда в категория “Мениджър на дентална клиника”…

За повече информация и записване: 056/ 820–1940878 820 444