За клиниката

Екип

Екипът на клиниката включва висококвалифицирани лекари по дентална медицина. Доктор Богдан Димитров – мениджър на клиниката, Д-р Ивелин Атанасов, Д-р Даниел Илиев, Д-р Гергана Николова, Д-р Неделина Николова и ортодонти Д-р Адрена Славкова и д-р Димитър Славков. Отстоявайки концепцията си повече от 14 години, ние се грижим за удобството на пациента.

Гаранция и безопасност

Пациентът е личност със своите потребности и интереси.

BoDENT Ви дава пълна гаранция за всички лечебни дейности, при условие че следвате основните ни указания за устна хигиена и спазвате часовете за профилактични прегледи.

Най-добрият персонал и технология

Като пациент, за Вас се грижат най-добре, когато всичко си е на мястото: първокласният опит на персонала, отпускащата атмосфера и високо-технологичните продукти и оборудване. Зъботехникът участва в консултацията със зъболекаря и може да види Вашите зъби (а не само отливката). Зъболекар и зъботехник работят в екип за осигуряване на оптимален резултат, задоволяващ Вашите лични предпочитания.

Управление на качеството

Целта на управлението на качеството е да се максимизират силните страни и да се минимализират слабостите в един непрекъснат процес. В BoDENT управлението на качеството се осъществява чрез безупречна организация и оптимални грижи за пациента.

Регулярни промоции

За пенсионери – 20% намаление на стоматологичните услуги.

Клиника “БоДент” е създадена през 2009 г., но концепцията и е заложена през 1998 г. от собственика и д-р Богдан Димитров. Денталната практика е разположена на пресечната точка на пътищата за Варна и София и е в непосредствена близост до морската градина. Района е новозастроен с модерни бизнес сгради със съвременен европейски вид.

Интериор

Интериорът на клиниката е решен в съвременен бутиков дизайн от престижна архитектурна фирма с приятно и уютно излъчване, напомнящо по-скоро на място за почивка отколкото на здравно заведение.

Нашия слоган е “Усмихвай се и хапвай спокойно!”

Процедури

Ние от клиника БоДЕНТ вярваме, че усмивката и окръжаващите я устни, лице и очи са изключително важни за здравето, за самочувствието и за общия тонус на организма. Искайки да лекуваме целия организъм Ви каним да опитате новите ни предложения за холистично (цялостно) лечение чрез нетрадиционни, иновативни методи, релаксиращи, козметични и СПА процедури:

  • Козметика на лице – Масажи – Кинезитерапия
  • Мезотерапия – Хиалурон – Ботокс

Ако не искате изкуствени филъри можете да се възползвате от :

  • Плазмолифтинг ( иновационна подмладяваща и възстановяваща технология, използваща растежните фактори на собствената кръвна плазма )

Ако имате фобия от игли можете да се възползвате от:

  • ЕЛЕКТРОНЕН ДОКТОР (стимулира организма за самопроизводство на колаген) – удостоен със златен медал в Женева за медицинско изделие за 2014 год.

Или природно лечение “хирудотерапия”, назначено и извършено от лекар.

За повече информация и записване: 056/ 820–1940878 820 444