Екип

„Отстоявайки концепцията си повече от 20 години, ние се грижим за удобството на пациента”

Д-р Богдан Димитров – медицински управител на клиниката

Екипът на клиниката включва: Елена Димитрова – административен мениджър и висококвалифицирани лекари по дентална медицина: Д-р Богдан Димитров, д-р Ивелин Атанасов, д-р Неделина Николова , ортодонтите  д-р Адрена Славкова и д-р Димитър Славков и естетичните специалисти от „Allure clinic” д-р Росен Манолов и д-р Александра Манолова. За по-добрия ви комфорт и качество на работа се грижат нашите асистенти: Борянка Стоянова, Фатме Мустафова, Тетяна Грънчарова, Даниела Кирова  и технически секретар Янислава Тодорова.

Д-р Богдан Димитров

Дентален лекар и медицински управител на клиника „БоДЕНТ”
През 1998г. завършва Медицински университет София със специалност – лекар по дентална медицина. Работи и се квалифицира основно в областта на имплантологията и хирургията. Посещава многобройни курсове по имплантология и пародонтология, съвременни концепции, тенденции и клиничен подход в Израел, Италия, САЩ, Унгария,Румъния.

През 2001 г. получава награда за млад проспериращ стоматолог от СБЗ .

През 2011г. получава първа награда в категория „Мениджър на дентална клиника” от „Асоциацията на денталните мениджъри в България”.

През 2016г. д-р Димитров е награден с отличието „Лекар по дентална медицина за област Бургас” от „Български зъболекарски съюз” .

През октомври 2020г. д-р Богдан Димитров завършва успешно 6-месечна квалификационна програма по пародонтална хирургия и имплантология към университета в град Генуа в Италия – “Fellowship in NEW TECHNOLOGIES ON PERIODONTAL AND IMPLANT DENTISTRY”.
От 2005 г. до настоящия момент е бил три мандата в УС на БЗС, два мандата председател на УС на районна колегия Бургас.
Активно участва в организацията на 19 поредни международни научни конгреси на БЗС в Бургас. Участие в дискусии и кръгли маси с народни представители, министри, общинска управа и ръководители на европейската и световната дентална организация.

Д-р Ивелин Атанасов

Дентален лекар
Д-р Ивелин Атанасов е завършил факултета по дентална медицина на Медицинския университет в София през 1998 год.

От 1998 до 2000 г. работи в София в център за оказване на спешна дентална помощ и придобива богат опит в оказването на такава.

От 2000 г. до 2011г. практикува във Варна, като от 2000г. до 2005г., работи основно в сферата на ендодонтията, която е съществен етап от подготовката на зъбите за протетичното им възстановяване.

От 2005 г. работи предимно в областта на протетичните естетични възстановявания- керамични фасети и корони (прескерамика и цирконий). През 2006 е номиниран за зъболекар на годината от Сдружението на българските зъболекари и печели второ място.

От 2007 г. е член на Българската академия по дентална козметика(BACD). През 2009 г. е автор и редактор в престижното стоматологично издание Dental Tribune. От 2011г. придобива апробация за Германия и работи в Дюселдорф до 2012г. От края на 2012г. до днес работи в клиника” БоДЕНТ”.

Освен в керамичните възстановявания д-р Атанасов е специализирал също и в композитните (луминири, инлеи, овърлеи, бондинг), а така също и високо естетично възстановяване с керамични корони върху импланти. През цялата си практика е посещавал множество курсове , семинари и уоркшопове на световно известни лектори- Мане,Саша Джованович, Нютън Фол,Дидие Дийчи, и др. Владее писмено и говоримо немски,английски и руски език.

Д-р Неделина Николова

Дентален лекар
Завършва стоматологичния факултет на „Национален Медицински университет” в гр.Лвов  Украйна през 2014г. Магистър е по специалността „Дентална медицина”. Работи в областта на композитните възстановявания, ендодонтия и детска стоматология.

Д-р Александра Манолова

Дентален лекар

Д-р Александра Манолова е завършила Медицински университет гр.София. Освен специалист в Естетичната и Обща Стоматология, по-големият процент от работата ѝ е Естетична медицина. Преминала е Швейцарската, Италианската и Френска школа по обучение в поставянето на филъри с хиалуронова киселина и ботокс. Работата ѝ е наситена с разнообразни техники и иновационни методи,насочени срещу борбата с първите признаци на стареене, появата на бръчки и отпускането на тъканите. Посещава редовно курсове, семинари и симпозиуми по Естетична медицина, срещайки се и обменяйки опит с най-добрите в света. Д-р Манолова е единственият сертифициран в света стоматолог за конците Aptos и е обучаващ (тренер ) на френските филъри Cytosial.